HTML

Ozora vs Magyar Sziget

2012.08.12. 06:36 LoY

Legalább tudjuk, hogy ha kell 480 embert is mózgósíttottak, több állami ellenőrzési szervetet vontak be a nagyhírű (én sosem hallottam róla) Ozora Fest megfékezésére. Meg is kell fékezni egy csoport külföldit akik kicsit lazítani jöttek ide, hoztak egy kis Euro-t nekünk, igen bevételt amiből mostanában amúgy is kevés van. Feltételezem, hogy sokan már tájékozódtak, mi is történt ott. Ezért én csak egy összehasonlítát végzek.

Mivel Magyarországon tudtommal a jog előtt mindenki egyenlő, így gondolom a Magyar Szigeten, az újságírókat ért fenyegetés, ostorral hadonászás, parlamentbe szamurájkardot bevivés is hasonlóan nagyszámú rendőrt köt le.

Vajon mi a veszélyesebb a társadalmunkra? Ozora vagy a Magyar Sziget? Egy rakás hippi a veszélyesebb vagy egy félkatonai szerv, akik rendszeresen fenyegetnek is más csoportokat, embereket.

Szólj hozzá!

Címkék: magyar sziget ozora

A bejegyzés trackback címe:

https://gyontato.blog.hu/api/trackback/id/tr844707798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása